Wandbekleding print

Je hebt wandbekleding en je hebt wandbekleding print. Zeker met die laatste soort wandbekleding breng je een unieke sfeer in elke gewenste ruimte. Zo geef je zelfs een saaie vergaderzaal een compleet andere en meer hippe uitstraling en de ontvangstruimte wordt nog gastvrijer door wandbekleding print. Ook als je een expositie organiseert of een tentoonstelling houdt verdient wandbekleding print aanbeveling.

Digitaal geprinte wandbekleding geeft een prachtig effect

Met wandbekleding print bedoelen we uiteraard digitaal geprinte wandbekleding. Dit geeft je de mogelijkheid om een bepaalde, zeer specifieke sfeer te vertalen naar een wandbekleding print op maat. Voorbeeld? Neem een wereldstad en vertaal dat naar wandbekleding print. Mensen die in de ruimte met deze wandbekleding print komen, zullen het idee krijgen middenin die wereldstad te staan. Alsof ze de voorbijrijdende auto’s zo aan kunnen raken. En zo zijn er eindeloze mogelijkheden met wandbekleding print. Wat dacht je van prints uit de natuur? Sta je ineens – ogenschijnlijk- oog in oog met de leeuwen en de hyena’s. Om bijna bang van te worden.

Kies je voor eigen ontwerp of een bestaand beeld?

Beeld vertalen naar wandbekleding print. Het is een proces dat je in feite helemaal zelf in handen hebt. Je maakt eerst een keuze voor een eigen ontwerp of een bestaand beeld. Over die bestaande beelden hoef jij je geen zorgen te maken, want je hebt de keuze uit meer dan honderd miljoen afbeeldingen. En als daar niet iets dat geschikt is voor wandbekleding print voor je tussen zit, dan moet het wel heel gek lopen.

Ook geschikt voor heel lange wanden

Heb je de keuze voor beeld gemaakt, dan kies je vervolgens een ondergrond voor de wandbekleding print. Ook nu heb je keuze. Zo kies je voor mat of glad, maar kun je ook kiezen voor een zijde look of stucwerk. Daarna maken de designers van je wensen en keuzes de mooiste wandbekleding print. Wist je trouwens dat ook de langste wanden die er bestaan geschikt zijn voor wandbekleding print? Er zijn al wanden van 3,15 meter hoogte en dertig meter breed fullcolour en geheel naadloos geprint. Over een echte eyecatcher gesproken.

Duurzaam en gemakkelijk schoon te houden

Wandbekleding print is altijd van de beste kwaliteit. Het is duurzaam, goed te reinigen, de materialen zijn brandwerend en prima bestand tegen krassen en stoten. Daarnaast zijn ze kleur- en lichtecht. Wandbekleding print wordt ook binnen de scheepvaart al volop toegepast, speciaal op cruiseschepen en ferry’s.

Lees meer over wandbekleding print door hier te klikken.

Architect verbouwing noodzakelijk

Architect verbouwing noodzakelijk

Sta jij op het punt om te verbouwen? Maar weet jij nog niet zo goed hoe je dit het beste aan kunt […]

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *